ua en ru
STYLER » Експерти » Кулінари » Євген Клопотенко

Євген Клопотенко

Кулінари
кулінар

Український шеф-кухар, ресторатор (співзасновник ресторану "Сто років тому вперед"), громадський активіст, дослідник української кухні, телеведучий, переможець шоу "МастерШеф". Автор трьох кулінарних книг ("Зваблення їжею з українським акцентом", "Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати", "Святкові страви"), а також онлайн-курсів по кулінарії "Мислити як кухар" та СІМПЛ КУКІНГ.

Клопотенко став відомим на увесь світ після того, як ініціював включення борщу до списку нематеріальної спадщини ЮНЕСКО.

Активний ідеолог соціального проєкту з поліпшення культури харчування Cult Food, у межах якого модернізує систему харчування в українських шкільних їдальнях.

У 2022-му став фудблогером року за версією World Influencers and Bloggers Awards.


Публікації автора

Клопотенко назвав страви, які символізують бідність. Тут - шуба, шпроти на грінці і пельмені 12.08.2023 - 16:06 Клопотенко сказав, чи може українець не любити борщ 12.08.2023 - 11:00 Клопотенко сказав, як Лобода може реабілітуватися перед українцями. Але вона цього не зробить 11.08.2023 - 22:22 "А де батьківщина-батько?" Клопотенко сказав, що треба збудувати на місці "Батьківщини-матері" 11.08.2023 - 13:15 Клопотенко склав меню на поминки Путіна 11.08.2023 - 10:22 Сира аджика за 20 хвилин. Клопотенко поділився бомбезним рецептом 11.08.2023 - 07:20 Будуть готові за три години! Клопотенко поділився дуже смачним рецептом малосольних огірків (відео) 22.07.2023 - 18:35 Просто та дуже смачно! Клопотенко розповів, як самостійно приготувати мармелад (відео) 20.07.2023 - 08:31 Сухе "київське" варення: Клопотенко відродив забутий рецепт 06.07.2023 - 08:30 Клопотенко показав, як правильно стерилізувати банки, щоб консервація стояла 04.07.2023 - 07:30
1 2 3 4