ua en ru
STYLER » Експерти » Кулінари » Євген Клопотенко

Євген Клопотенко

Кулінари
кулінар

Український шеф-кухар, ресторатор (співзасновник ресторану "Сто років тому вперед"), громадський активіст, дослідник української кухні, телеведучий, переможець шоу "МастерШеф". Автор трьох кулінарних книг ("Зваблення їжею з українським акцентом", "Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати", "Святкові страви"), а також онлайн-курсів по кулінарії "Мислити як кухар" та СІМПЛ КУКІНГ.

Клопотенко став відомим на увесь світ після того, як ініціював включення борщу до списку нематеріальної спадщини ЮНЕСКО.

Активний ідеолог соціального проєкту з поліпшення культури харчування Cult Food, у межах якого модернізує систему харчування в українських шкільних їдальнях.

У 2022-му став фудблогером року за версією World Influencers and Bloggers Awards.


Публікації автора

Як приготувати смачну гречку, яка буде танути в роті: секрети шеф-кухарів 19.09.2024 - 15:30 Хрумкі квашені огірки на зиму: як заготувати смачну солону закуску 04.09.2024 - 15:05 Паста з кавуном: екстравагантний рецепт від Клопотенка 02.09.2024 - 07:50 Фарширований перець з тушкованкою, рисом та вишнями: три рецепти для смачної вечері 08.08.2024 - 17:35 8 секретів ідеального тіста для вареників 17.07.2024 - 20:20 Клопотенко розкрив секрети приготування спаржі, про які ви не знали 23.04.2024 - 09:47 Відроджена українська страва з картоплі: як готувати штурханці за рецептом Клопотенко 02.02.2024 - 07:45 Автентичні вареники від Клопотенка: шеф поділився простим традиційним рецептом (відео) 20.01.2024 - 18:14 Від цього залежить смак. Клопотенко розповів, як разморожувати готові страви 16.01.2024 - 08:48 Клопотенко розкрив секрет найсмачнішої гречаної каші, про який ви не знали 12.01.2024 - 10:41
1 2 3 4 5 6 7