ua en ru
STYLER » Експерти » Кулінари » Євген Клопотенко

Євген Клопотенко

Кулінари
кулінар

Український шеф-кухар, ресторатор (співзасновник ресторану "Сто років тому вперед"), громадський активіст, дослідник української кухні, телеведучий, переможець шоу "МастерШеф". Автор трьох кулінарних книг ("Зваблення їжею з українським акцентом", "Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати", "Святкові страви"), а також онлайн-курсів по кулінарії "Мислити як кухар" та СІМПЛ КУКІНГ.

Клопотенко став відомим на увесь світ після того, як ініціював включення борщу до списку нематеріальної спадщини ЮНЕСКО.

Активний ідеолог соціального проєкту з поліпшення культури харчування Cult Food, у межах якого модернізує систему харчування в українських шкільних їдальнях.

У 2022-му став фудблогером року за версією World Influencers and Bloggers Awards.


Публікації автора

Як приготувати ідеальну паску: поради від Клопотенка, які змінять ваш підхід 11.04.2025 - 19:00 Як почистити часник за 10 секунд: 4 способи від шеф-кухарів і домогосподарок 30.01.2025 - 18:18 Осетинський пиріг з сиром і м'ясом: рецепт ситної випічки від Клопотенка 27.01.2025 - 07:30 Паста з морепродуктами: рецепт смачної вечері від Клопотенка 24.01.2025 - 17:40 9 помилок у приготуванні печива, які легко зіпсують випічку 14.01.2025 - 11:45 Сирники з яблуками за 40 хвилин: рецепт солодкого сніданку від Клопотенка 10.01.2025 - 07:45 Традиційна українська кутя за рецептом Клопотенка: інгредієнти і як готувати 23.12.2024 - 17:30 Різдвяна кутя: автентичний та сучасний рецепт від Клопотенка 18.12.2024 - 07:30 Буде хрумкою та солодкою: найкращі способи замаринувати цибулю для оселедця та салату 16.12.2024 - 18:00 Борщ з секретним складником: старовинний рецепт страви від Клопотенка 15.12.2024 - 07:30
1 2 3 4 5 6 7