ua en ru
STYLER » Експерти » Кулінари » Євген Клопотенко

Євген Клопотенко

Кулінари
кулінар

Український шеф-кухар, ресторатор (співзасновник ресторану "Сто років тому вперед"), громадський активіст, дослідник української кухні, телеведучий, переможець шоу "МастерШеф". Автор трьох кулінарних книг ("Зваблення їжею з українським акцентом", "Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати", "Святкові страви"), а також онлайн-курсів по кулінарії "Мислити як кухар" та СІМПЛ КУКІНГ.

Клопотенко став відомим на увесь світ після того, як ініціював включення борщу до списку нематеріальної спадщини ЮНЕСКО.

Активний ідеолог соціального проєкту з поліпшення культури харчування Cult Food, у межах якого модернізує систему харчування в українських шкільних їдальнях.

У 2022-му став фудблогером року за версією World Influencers and Bloggers Awards.


Публікації автора

Клопотенко дав рецепт смачних та простих пряників на кефірі 20.11.2023 - 12:13 Клопотенко пояснив, як розморожувати м'ясо і рибу, щоб не зіпсувати їхній смак 09.11.2023 - 07:32 Додайте один інгредієнт. Клопотенко розкрив секрет ідеальних пишних оладок 31.10.2023 - 08:30 Клопотенко дав рецепт найніжнішої запіканки з гарбузом: пальчики оближете! 26.10.2023 - 21:02 "В озброєнні у мене поради". Клопотенко розповів, як дітям полюбити їсти овочі 26.10.2023 - 18:01 Спливла правда про "одруження" Клопотенка: нові фото 17.10.2023 - 17:08 "Щастя любить тишу": Євген Клопотенко заінтригував новиною про одруження (фото) 17.10.2023 - 12:45 Клопотенко розповів, за якої температури в духовці готувати різні страви 16.10.2023 - 14:10 10 хвилин і жодних зусиль. Як приготувати просту домашню піцу: рецепт від Клопотенка 14.10.2023 - 08:30 Клопотенко поділився найкращими способами замороження фруктів та овочі на зиму 13.10.2023 - 10:09
1 2 3 4