ua en ru

Є жертви, багато потерпілих. Росіяни влучили по будинку в Дніпрі: подробиці

Є жертви, багато потерпілих. Росіяни влучили по будинку в Дніпрі: подробиці Фото: росіяни влучили по багатоквартирному будинку в Дніпрі (t.me/tymoshenko_kyrylo)

Під час масштабного обстрілу по України російські військові вдарили по багатоквартирному будинку в Дніпрі. Під завалами перебувають цивільні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка у Telegram.

"Просто нелюди, немає як мінімум одного під‘їзду, під завалами знаходяться люди, які були дома у святковий день", - пише Тимошенко.

На місці влучання вже працюють ДСНС й інші міські служби.

Оновлено о 07:10

Кількість загиблих внаслідок ракетного удару Росії по будинку в Дніпрі зросла до 18 людей. Поранень зазнали 73 особи, більшість із них перебуває у лікарнях

Залишається невідомою доля ще понад 40 громадян.

Оновлено о 02:45

Рятувальники почули під завалами голос жінки. Тривають роботи щодо її визволення.

Оновлено о 02:00

Продовжується проливання окремих осередків пожеж у завалах. Здійснюється обстеження пошкоджених та вцілілих частин будинку.

"Станом на 01:30 15 січня врятовано 38 осіб, з них 6 дітей. Загинуло 12 осіб, з них 1 дитина, поранено 73 особи, з них 14 дітей", - вказали рятувальники.

Оновлено о 23:03

Кількість жертв удару по будинку в Дніпрі продовжує рости. Вже відомо про 12 загиблих.

Є жертви, багато потерпілих. Росіяни влучили по будинку в Дніпрі: подробиці

Оновлено о 22:41

Кількість жертв російського удару по будинку знову зросла. Керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що наразі відомо про 10 жертв російського теракту.

Оновлено о 22:00

За останніми даними від ОВА, в результаті російського теракту загинули 9 людей, серед них - 15-річна дівчина. Наразі відомо про ще 64 постраждалих, з них 59 ушпиталені, а решта - лікуються вдома.

Як розповіли в Повітряних силах, росіяни влучили у будинок ракетою Х-22, яка призначені для знищення авіаносних груп на морі. Такою ж ракетою минулого року російські окупанти знищили торговий центр у Кременчуку.

Оновлено о 17:42

За даними Дніпропетровської ОВА, в результаті удару по багатоповерхівці загинули щонайменше 5 людей. Наразі відомо про 27 постраждалих.

Є жертви, багато потерпілих. Росіяни влучили по будинку в Дніпрі: подробиці

Фото: росіяни влучили по багатоквартирному будинку в Дніпрі (t.me/tymoshenko_kyrylo)

Тим часом в місцевих ЗМІ публікують відео пожежі на місці влучання.

Оновлено о 16:40

Як пише Тимошенко, наразі у зруйнованому під’їзді було врятовано 15 осіб. Гасіння пожежі й порятунок людей продовжуються.

За словами голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, попередньо відомо про десятьох поранених. Двоє з них - діти. Троє постраждалих у важкому стані. Усі були госпіталізовані.

Оновлено о 17:00

Міський голова Дніпро Борис Філатов попередив про те, що рятувальники працюватимуть усю ніч.

Внаслідок влучання район знеструмлений і відключений від систем життєзабезпечення.