ua en ru

Зеленський про плани РФ: критично важливо, щоб партнери України виконали обіцяне

Зеленський про плани РФ: критично важливо, щоб партнери України виконали обіцяне Фото: український президент Володимир Зеленський (Віталій Носач, РБК-Україна)

Станом на сьогодні для України критично важливо, щоб всі партнери виконали свої обіцянки щодо постачання зброї та снарядів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву українського президента Володимира Зеленського.

"Фронт. Я чітко окреслив те, що планує робити Путін цього року. У нас є достатньо інформації від розвідки. Критично важливо, щоб кожен партнер виконав обіцяне щодо постачання зброї та снарядів, а також щодо наших домовленостей про спільне виробництво", - сказав президент.

Зеленський зазначив, що російські окупанти щодня пускають ракети, водночас до цього за словами глави держави збільшується й кількість обіцянок щодо допомоги від партнерів.

"Кожного дня українські воїни на фронті витримують жорсткий тиск російської артилерії та керованих авіабомб. Реальність нарешті повинна почати відповідати словам. Я дякую всім партнерам, які дійсно реалізовують те, про що ми домовились. Маємо зробити все, не втрачаючи час, щоб наші сили стали більшими", - підкреслив він.