ua en ru

РФ атакувала Одесу балістикою: на місці влучання - пожежа, є постраждалі

РФ атакувала Одесу балістикою: на місці влучання - пожежа, є постраждалі Фото: в Одесі через ракетний удар є постраждалі, сталася пожежа (Getty Images)

В Одесі внаслідок російського ракетного удару ввечері 1 травня сталася сильна пожежа, відомо про понад десять постраждалих громадян.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера та міського голову Геннадія Труханова.

За словами керівника ОВА, російські окупанти для обстрілу Одеси застосували балістичні ракети.

"Ворог атакував Одесу балістичними ракетами. Наразі відомо про щонайменше 13 постраждалих. На місці влучання потужна пожежа", - йдеться в заяві Кіпера.

Дані щодо кількості постраждалих підтвердили в мерії в емоційній публікації в Telegram.

"Російські гниди знову атакували Одесу. Наразі відомо про 13 постраждалих. Деталі - згодом", - розповів Труханов.

Ракетні удари по Одесі

Раніше повідомлялося, що сьогодні ввечері в місті Одеса пролунали вибухи. В командуванні Повітряних сил ЗСУ незадовго до цього попереджали про загрозу ворожої атаки із використанням балістичного озброєння.

Після цього місцеві ЗМІ та пабліки повідомляли про сильну пожежу у місті після ворожого ракетного обстрілу.

Зазначимо, перед тим росармія завдавала ракетних ударів по Одесі минулої ночі. Так, у ніч проти 30 квітня у місті пролунали вибухи під час повітряної тривоги через обстріл балістичними ракетами. Через ворожі удари в Одесі загинули троє людей, ще троє - постраждали.