Соковиту, ароматну та апетитну на вигляд курячу шинку з фісташками можна приготувати вдома. Простий рецепт перетворює звичайне м’ясо на святкову страву, яка вразить гостей та сім’ю своїм смаком і ніжною текстурою.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогера Алекса Міля.
Знадобляться такі інгредієнти:
Загальний час приготування - 80 хв та 2-5 годин на маринування.
Спосіб приготування
Спочатку перебийте у блендері куряче філе. Стегно та гриби наріжте на шматочки і додайте до фаршу.
У суміш додайте сушений часник, паприку, сіль та перець, фісташки і трішки вершків. Все ретельно перемішайте та викладіть на пергамент чи харчову плівку.
Поставте в холодильник на 2 години, а краще на ніч. Після цього випікайте при 180 градусах 60 хв.
Вас може зацікавити: