Осіння гарбузова запіканка: виходить ніжна, ароматна та дуже смачна
Рецепт смачної гарбузової запіканки (фото: Getty Images)
Осінь - час смачних і ароматних страв з гарбуза. Спробуйте приготувати ніжну гарбузову запіканку, яка зігріє в холодні дні і подарує домашній затишок.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал "Кулінарні рецепти від Надії".
Рецепт гарбузової запіканки
Інгредієнти:
- гарбуз - 800 г
- сир кисломолочний - 400 г
- сметана - 1 ст. л
- яйце - 1 шт.
- цукор - 1 ст. л
- ванільний цукор - 1 ч. л
- сіль - 0.5 ч.л
- родзинки - 100 г
- волоські горіхи - 100 г
- крохмаль - 1 ст.л
Спосіб приготування
Спочатку родзинки залийте гарячою водою на кілька хвилин, щоб вони стали м'які.
Гарбуз розріжте навпіл, очистіть від насіння та шкірки. Наріжте невеликими кубиками. Покладіть у миску і додайте крохмаль і перемішайте.
В окрему миску додайте сир, сметану, яйце, цукор, ванільний цукор та сіль. Масу перебийте блендером.
Сирну масу перекладіть до гарбуза та додайте подріблені горіхи і родзинки. Все ретельно перемішайте і перекладіть у форму для запікання.
Випікайте при температурі 180 градусів 60 хв.
Рецепт смачної гарбузової запіканки (фото: кадр з відео)
Вас може зацікавити:
- Рецепт ароматних повітряних булочок дітям у школу
- Легкий салат на кожен день за 15 хвилин
- Пиріг "12 ложок", який завжди вдається