Баскський або "спалений" чизкейк походить з Іспанії, який відрізняється темною карамелізованою скоринкою та ніжним сирним смаком. Рецепт цього популярного десерту можна приготувати вдома з мінімуму інгредієнтів.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогера Алекса Міля.
Знадобляться такі інгредієнти:
Загальний час приготування - 40 хв.
Спосіб приготування
До вершкового сиру додайте цукор, ванільний цукор та 4 яйця. Перемішайте вінчиком до однорідної маси без грудочок. Додайте дрібку солі, крохмаль, жирні вершки, столову ложку лимонного соку і знову перемішайте.
Форму застеліть пергаментом, вилийте всю масу і розрівняйте.
Випікайте при 240 С в духовці, при режимі верх-низ 25-30 хв. Зверху чізкейк має злегка підгоріти.
За словами автора відео, коли дістанете, то він ще буде дуже нестабільним. Тому спершу дайте йому охолонути, а тоді на ніч лишіть в холодильнику повністю застигнути.
Вас може зацікавити: