ua en ru

Зеленський зустрівся з Макроном

Зеленський зустрівся з Макроном Фото: Володимир Зеленський та Еммануель Макрон (скріншот з відео Youtube)

Зеленський зустрівся з Макроном у Єлисейському палаці

Кандидат у президенти Володимир Зеленський зустрівся з президентом Франції Еммануелем Макроном. Про це повідомляє прес-служба штабу Зеленського.

Макрон прийняв кандидата в президенти України у Єлисейському палаці в Парижі. У штабі Зеленського раніше заявляли, що на зустрічі сторони планують обговорити "важливі теми до другого туру виборів в Україні".

"Дуже класна, тепла атмосфера, дуже зустріч була конструктивною, я побачив перед собою дійсно лідера об’єднаної Європи. Ми обговорювали найважливіші питання для українського суспільства, для України в цілому. Говорили про життя, про головне говорили, про припинення війни на Донбасі", - сказав Зеленський у коментарі "Радіо Свободі".

Володимир Зеленський зустрівся з Президентом Франції Еммануелем Макроном. Лідер Французької Республіки прийняв кандидата в президенти України у своїй резиденції — Єлисейському палаці в Парижі.

Опубліковано Команда Зеленського Пʼятниця, 12 квітня 2019 р.

Зазначимо, що сьогодні зустріч з Макроном також має провести чинний президент України та кандидат у президенти на виборах 2019 Петро Порошенко.

Раніше Порошенко коментував майбутню зустріч Зеленського з Макроном. Тоді він заявив, що кандидату ця зустріч піде на користь.

Нагадаємо, вчора Порошенко і Зеленський вперше провели спільну бесіду в прямому ефірі. Порошенко заявив, що чекає кандидата Володимира Зеленського на НСК "Олімпійський" 14 квітня. У свою чергу, Зеленський наполіг на проведенні дебатів з Петром Порошенко на НСК "Олімпійський" 19 квітня.

Після цього Порошенко зазначив, що всі, хто слухав його телефонна розмова з Зеленським, зробили свій висновок.

Зазначимо, у другий тур президентських виборів в Україні пройшли Порошенко і Зеленський. За Володимира Зеленського віддали свої голоси 5 млн 714 тис. 304 осіб (30,24%), за Петра Порошенка - 3 млн 14 тис. 609 (15,95%), Юлію Тимошенко - 2 млн 532 тис. 452 (13,4%).