Тонкі та еластичні млинці "4 на 4": це не рецепт, а справжній хіт!
Тонкі млинці "4 на 4" - хітовий рецепт, який вам вдасться реалізувати з легкістю, адже запам'ятати його дуже просто, а готувати швидко й з доступних інгредієнтів.
Рецептом поділилася відома кулінарка Alina FooDee на своєму каналі в YouTube.
Складники:
- Борошно - 4 ст. л.
- Крохмаль картопляний - 4 ст. л.
- Цукор - 2 ст. л.
- Сіль - 0,5 ч.л.
- Яйця - 4 шт.
- Рослинна олія - 2 ст. л.
- Тепле молоко - 500 мл
Покрокове приготування
Змішайте борошно, крохмаль, цукор, сіль. Додайте яйця, перемішайте і додайте олію. Тісто має вийти доволі густим і рівномірно розмішаним, без грудочок.
Поступово вводьте тепле молоко, перемішуючи. Залиште тісто на 10-15 хвилин.
Випікайте млинці на добре розігрітій сковороді. Перед першим млинцем треба крапнути на сковороду трохи олії і розмазати її паперовим рушником чи кулінарним пензликом.
Перед випіканням кожного млинця перемішуйте тісто, адже борошно і крохмаль осідають на дно.
Далі можете завернути в млинці улюблену начинку, або їжте з варенням чи сметаною.
Раніше ми писали також, що не можна робити на Масляну.
Крім того Євген Клопотенко розповів, як приготувати смачні вареники з сиром.