Якщо вам набридлі класичні страви й захотілося чогось новенького та пікантного - цей рецепт саме для вас. Мексиканська страва, пряна, насичена і дуже смачна. Вона відмінно підійде для швидкого перекусу, вечірки або навіть сніданку.
Як готувати мексиканське квасолеве пюре з чіпсами, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на кулінара Чаба Бакош в YouTube-каналі "Ранок вдома"
Цибулю дрібно нарізати та припустити на розігрітій пательні.
Додати до цибулю квасолю і 3-5 хвилин смажити на середньому вогні.
Додайте усі приправи до отриманої маси, перекладіть у миску та збийте все блендером до однорідного пюре.
Пюре з квасолі викладіть на тарілку. Сир натріть на дрібній тертці та додайте на тарілку - поруч з пюре.
Також на тарілку додайте сметану, гострий перець (його можна дрібно порізати) та сметану. Прикрасьте страву гілочками кінзи.
Вас може зацікавити:
Раніше ми писали про те, як приготувати ідеальні вареники на Масницю.