Суперніжні картопляні млинці з зеленню: ідеальний рецепт на Масницю
Як зробити ніжні картопляні млинці з зеленню (кадр з відео)
Масниця починається в Україні з 24 лютого і буде тривати тиждень - до початку Великого посту. А це значить, що на наших столах буде багато млинців. Пропонуємо вам спробувати цікавий рецепт - картопляні млинці з зеленню.
Як приготувати картопляні млинці з зеленню, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на рецепт у YouTube-каналі "Готувати просто".
Що вам знадобиться:
- Картопля - 400 г
- Молоко - 300 мл
- Яйця - 2 шт.
- Сіль - ½ ч. ложки
- Цукор - 1 ч. ложка
- Борошно - 150 г
- Зелень
- Часник - 2 зубчики
- Олія - 3 ст. ложки
Як готувати картопляні млинці з зеленню
Картоплю необхідно очистити та відварити до повної готовності. Відвар зливаємо повністю і товчемо до стану пюре. Додаємо у пюре подрібнений часник, сіль та цукор.
Потім - тепле молоко, яйця і дуже добре все перемішуємо. Останньою додаємо олію - 2-3 ложки й знову все добре перемішуємо.
Наступний крок - просіюємо борошно і змішуємо його з картопляною масою, вимішуємо все до однорідного стану.
Дрібно нарізаємо зелень, яку ви обрали до власного смаку, і додаємо її до нашої суміші, а потім ще раз все дуже добре перемішуємо.
Смажимо млинці на середньому вогні у невеликій кількості олії. Подавати до столу можна зі сметаною.
Раніше ми писали про те, як приготувати ідеальні вареники на Масницю.
А ще розповідали про те, чому млинці можуть рватися або ламатися.