Пікантне задоволення: готуємо мексиканське квасолеве пюре з хрусткими чипсами
Як приготувати мексиканське квасолеве пюре (фото: Getty Images)
Якщо вам набридлі класичні страви й захотілося чогось новенького та пікантного - цей рецепт саме для вас. Мексиканська страва, пряна, насичена і дуже смачна. Вона відмінно підійде для швидкого перекусу, вечірки або навіть сніданку.
Як готувати мексиканське квасолеве пюре з чіпсами, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на кулінара Чаба Бакош в YouTube-каналі "Ранок вдома"
Що вам знадобиться:
- Квасоля червона консервована - 1 банка
- Цибуля - 1 шт.
- Часник - 1 зубчик
- Вершкове масло - 50 г
- Сметана - 50 7
- Кінза - кілька гілочок
- Сир чеддер - 100 г
- Маринований перець халапеньо - кілька штук
- Сіль, перець, паприка - до свого смаку
- Кукурудзяні чипси - 1 упаковка
Як готувати мексиканське квасолеве пюре
Цибулю дрібно нарізати та припустити на розігрітій пательні.
Додати до цибулю квасолю і 3-5 хвилин смажити на середньому вогні.
Додайте усі приправи до отриманої маси, перекладіть у миску та збийте все блендером до однорідного пюре.
Пюре з квасолі викладіть на тарілку. Сир натріть на дрібній тертці та додайте на тарілку - поруч з пюре.
Також на тарілку додайте сметану, гострий перець (його можна дрібно порізати) та сметану. Прикрасьте страву гілочками кінзи.
Вас може зацікавити:
- Ідеальний японський сніданок - рецепт омлету тамагоякі.
- Які 4 способи допоможуть розігріти піцу так, щоб вона була смачна і ніби щойно з печі.
- Рецепт приготування суперніжніх картопляних млинців з зеленню.
Раніше ми писали про те, як приготувати ідеальні вареники на Масницю.