Салат із курячого філе, овочів і легкого соусу - повноцінна вечеря з білком, вітамінами та мінімумом калорій. Таку страву можна приготувати менше ніж за 20 хвилин.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Для приготування підготуйте такі інгредієнти:
Спосіб приготування
Філе розділіть на дві частини, додайте олію та спеції. Обсмажте на розігрітій сковорідці до рум'яної скоринки. Додайте ще вершкове масло та нарізаний часник.
Для заправки до гірчиці додайте соєвий соус, мед, сіль та перемішайте.
На тарілку влийте заправку, викладіть мікс салату, нарізані помідори, огірок, авокадо та яйце. Наріжте філе та викладіть поверх салату. В кінці полийте ще заправкою, яка залишилась.
Вас може зацікавити: