Карпатська грибна юшка - традиційна страва, яку готують із лісових грибів, овочів та ароматних спецій. У новому рецепті детально розказано, як варити бульйон і поєднувати інгредієнти, щоб отримати насичений смак і неповторний аромат.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогера Алекса Міля.
Знадобляться такі інгредієнти:
Загальний час приготування - 50 хв.
Спосіб приготування
Залийте окропом сушені гриби та лишіть на 30 хв. В каструлю вкиньте нарізану картоплю, м’ясо, залийте водою і ставте варитись.
Злийте з грибів воду, наріжте і обсмажте на 1 ст.л олії близько 5 хв. Перекиньте гриби в каструлю та не забудьте зняти піну в процесі приготування.
Влийте в сковорідку олію та обсмажте 4 хв цибулю. Додайте дрібно натерту моркву і перемішуючи смажте 5 хв.
В сковорідку вкиньте борошно, влийте олію та ретельно вимішайте. Перемішайте разом з цибулею і морквою.
Додайте сметану, сіль, перець та паприку. Якщо виходить дуже густим - влийте з супу 1-2 черпаки води. Додайте плавлений сирок і ретельно вимішуйте до однорідності.
Перекиньте до супу, вимішайте та варіть ще 5-7 хв.
Вас може зацікавити: