Традиційний закарпатський бограч виходить наваристий, ароматний і може стати зіркою вашого обіду. Рецепт цієї страви відкриває секрети ідеального поєднання м’яса, овочів та спецій.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогера Алекса Міля.
Інгредієнти:
Для галушок:
Загальний час приготування - 3 години.
Спосіб приготування
В казан влийте олію, додайте нарізану грудинку і обсмажте до стану шкварки. Вкидаємо нарізану цибулю і копчену паприку. Постійно помішуйте, щоб паприка не підгоріла (6-7 хв).
Додайте ребра і нарізану вирізку. Залийте водою, накрийте кришкою і готуйте 1 годину.
Після цього додайте нарізану моркву, картоплю та перець. Додайте помідори, до яких при нарізанні всипте ложку цукру. Вкидаємо нарізані мисливські ковбаски та спеції - сіль, перець та гострий перець.
Якщо знайшли, то додайте гострий соус Ерош пішта. Залийте все водою і варіть близько 40 хв.
Для галушок в миску вбийте яйце, сіль і постійно перемішуючи поступово додавайте борошно, поки не замісите м’яке тісто. З тіста сформуйте дуже маленькі галушки, як на відео.
Киньте їх в каструлю, додайте рублену зелень і один гострий перець. Варіть ще 7-10 хв і готово.
Вас може зацікавити: