Не знаєте, що приготувати на обід чи вечерю? Зібрано три прості та смачні страви, які легко приготувати вдома й здивувати рідних.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал "Кулінарні рецепти від Надії".
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Печериці та картоплю очистіть і наріжте на невеличкі шматочки. Цибулю наріжте дрібними кубиками.
На розігріту сковорідку влийте олію, додайте масло, викладіть цибулю і обсмажуйте до золотистої скоринки. Потім додайте гриби і обсмажуйте до готовності.
На іншій сковорідці обсмажте картоплю до золотистої скоринки. Далі додайте гриби з цибулею і перемішайте.
В окремій мисці змішайте вершки, часник і спеції. Таким соусом залийте картоплю і тушкуйте ще 7 хв.
Інгредієнти:
Маринад для м’яса:
Спосіб приготування
Макарони киньте у гарчу воду та відваріть. Броколі розділіть на суцвіття. Коли макарони будуть майже готові, то вкиньте до них броколі і варіть ще 3 хв.
Філе наріжте маленькими шматочками і додайте до нього спеції. Залиште на кілька хвилин маринуватись.
Цибулю наріжте дрібними кубиками. На сковорідку влийте олію, додайте вершкове масло і вкиньте цибулю обсмажуватись.
До цибулі додайте курку та смажте до золотистої скоринки. Далі влийте вершки і тушкуйте ще кілька хвилин. В кінці всипте макарони з броколі і перемішайте.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
М'ясо наріжте тонкими смужками і обсмажте на середньому вогні 7 хв. Цибулю наріжте і додайте вже до обсмаженого м'яса. Додайте спеції і влийте воду або бульйон. Готуйте 25 хв.
Капусту нашинкуйте, а моркву натріть на тертці. На розігріту сковорідку налийте олію і обсмажте капусту. Далі додайте моркву і тушкуйте до готовності. В кінці додайте томатну пасту і спеції.
В каструлю з кип'ятком всипте макарони та відваріть. В кінці процідіть макарони та додайте до них м'ясо та обсмажені овочі. Все перемішайте разом і можна їсти.
Вас може зацікавити: