Овочеві котлети - швидка та корисна альтернатива м’ясним стравам. Ми ділимося рецептом приготування котлет із сезонних овочів, які виходять соковитими, ароматними та підходять для сімейного обіду або вечері.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал "Кулінарні рецепти від Надії".
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Капусту наріжте овочерізкою, шматочки мають бути дрібними. Перекладіть капусту в каструлю, залийте кип'ятком, додайте сіль та поставте варитись на 10 хв.
Після цього процідіть, щоб видалити воду. Цибулю та печериці наріжте кубиками, моркву натріть на тертці. На розігрітій сковороді посмажте цибулю, потім додайте моркву і гриби. Смажте, поки не випарується вся вода. В кінці посоліть та поперчіть.
До охолодженої капусти додайте посмажені овочі, нарізану зелень, спеції, манку та крохмаль. Все ретельно перемішайте та залиште на 30 хв.
Руки змочіть у воді та сформуйте котлети. Обсмажуйте на сковорідці з обох сторін до золотисто скоринки.
Вас може зацікавити: