Шукаєте швидку і смачну закуску до святкового столу? Пропонуємо рецепт паштету зі шпротів - ароматної та ніжної намазки, яка стане улюбленою стравою на будь-якому святі.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку українського шеф-кухаря Олександра Огородніка.
Для паштету потрібно:
Щоб замаринувати яблука, потрібно:
Для паштету перебийте усі інгредієнти у блендері до ніжної та кремової текстури.
В каструлі закип'ятіть воду, оцет, сіль та цукор. Яблука можна залити теплим маринадом, тоді будуть готові майже відразу.
Подавайте на хлібі або грінках, зверху виклавши шинку та яблука. Це ідеальна закуска на Різдво та Новий рік.
Вас може зацікавити: