Найпростіший рецепт запеченої скумбрії: швидко і дуже смачно
Легкий рецепт запеченої скумбрії (фото: Getty Images)
Запечена скумбрія - це швидка й доступна страва для щоденного меню. Цей рецепт зберігає природний смак, соковитість і поживну цінність скумбрії.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогера Алекса Міля.
Запечена скумбрія в духовці: легкий рецепт
Інгредієнти:
- скумбрія - 1 шт.
- спеції - перець, коріандр
- соєвий соус - 5 ст.л
- лимонний сік - 1 ст.л
- цукор - 1 ч.л
- олія - 1 ст.л
Загальний час приготування - 80 хв.
Спосіб приготування
У риби видаліть голову, плавники, хвіст та хребет. Зачистіть від нутрощів та чорної плівки.
Два філе посипати перцем та коріандром з обох боків. Далі кожне поріжте на шматочки, як на фото. Викласти в човники з фольги шкіркою догори.
Приготування запеченої скумбрії (фото: кадр з відео)
Для маринаду візьміть соєвий соус, лимонний сік, олію, цукор та перемішайте. Полийте рибу маринадом та залишити на 30 хв.
Запікайте в розігрітій духовці 15 хв при 200 С.
Рецепт запеченої скумбрії (фото: кадр з відео)
Вас може зацікавити:
- М'які пісні пончики з маком і вишнями
- Медово-маковий пляцок на Різдво
- Смачний торт з вишнями без випічки, який готується з кількох інгредієнтів