Бігос - класична страва з квашеної та свіжої капусти з м’ясом і спеціями. Пропонуємо перевірений рецепт, який допоможе приготувати смачний і ароматний бігос у домашніх умовах.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогера Алекса Міля.
Інгредієнти:
Загальний час приготування - 2 години.
Спосіб приготування
Влийте в велику каструлю олію, додайте нарізане м'ясо кубиками середнього розміру. Обсмажуйте близько 10-12 хв, постійно перемішуючи. Додайте ковбаски і перемішуючи смажте ще 8 хв.
Після цього всипте мелений перець та коріандр. Додайте цибулю, моркву, томатну пасту і влийте 200 мл води. Перемішуючи тушкуйте близько 15 хв.
Далі вкиньте квашену капусту, влийте ще трішки води. Тушкуйте ще 15 хв. Ще додайте сиру капусту, вимішуючи готуйте ще 15 хв.
Влийте вино, додайте трішки солі і цукру. Вкиньте цілий чорнослив і лавровий лист. Готуйте 20-25 хв і готово.
Вас може зацікавити: