Хліба з сочевиці - це поживний продукт з високим вмістом білка та клітковини. Він не містить глютену, підходить для вегетаріанців і тих, хто дотримується здорового харчування, і може стати альтернативою традиційним пшеничним виробам.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням Instagram-сторінку фудблогера Алекса Міля.
Інгредієнти:
Загальний час приготування - 50 хв. У 100 г продукту:
Спосіб приготування
Сочевицю залийте водою і залиште на ніч. Заву воду злийте, додайте яйця, сметану, сіль, розпушувач, перець, паприку, сушений часник і все перебийте в блендері.
Вилийте тісто в форму, застелене пергаментом, присипте спеціями чи зернами.
Випікайте при 180 градусах 45 хвилин.
Вас може зацікавити: