ua en ru

У Раду внесли постанови про відставку Федорова та Рябікіна

У Раду внесли постанови про відставку Федорова та Рябікіна Фото: міністр цифрової трансформації Михайло Федоров (Віталій Носач, РБК-Україна)

У Верховну Раду внесли проєкти постанови про відставку міністра цифрової трансформації Михайла Федорова та міністра з питань стратегічних галузей промисловості Павла Рябікіна.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на проєкти постанови №9123 та №9124.

Комітет з питань цифрової трансформації прийняв рішення підтримати заяву та рекомендувати Раді прийняти відставку Федорова.

Зазначимо, що за словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, Федоров має отримати нові повноваження. Він займатиметься ще низкою напрямків, крім диджиталізації. Так, його майбутньою посадою буде віце-прем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації.

До того ж, 18 березня Раді зареєстрували заяви про відставку міністра освіти та науки України Сергія Шкарлета та Рябікіна.

РБК-Україна повідомляло, що наступного тижня у Кабміні планується низка кадрових перестановок.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.