ua en ru

Рада отримала заяви про відставку Шкарлета та Рябікіна

Рада отримала заяви про відставку Шкарлета та Рябікіна Фото: міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет (Віталій Носач, РБК-Україна)

Сьогодні, 18 березня, у Верховній раді України були зареєстровані заяви про відставку міністра освіти та науки України Сергія Шкарлета та міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Павла Рябікіна.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення представника Кабміну у Верховній раді Тараса Мельничука у Telegram.

Сьогодні прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що наступного тижня Шкарлет та Рябікін будуть відправлені у відставку.

Планується, що місце Шкарлета отримає чинний глава Малої академії наук Оксен Лісовий. Посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості має отримати колишній очільник "Укрзалізниці" Олександр Камишін.

Нагадаємо, також глава уряду анонсував розширення повноважень віце-прем'єра Михайла Федорова.

Крім того, за даними РБК-Україна, Рябікін продовжить кар'єру на дипломатичному фронті.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.