Соковиті, пряні та швидкі у приготуванні помідори по-корейськи стануть справжнім хітом на зимовому столі. Цей простий рецепт допоможе зберегти літній смак помідорів і додати до нього пікантну нотку спецій.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал відомої кулінарки та фудблогерки Лілії Цвіт.
Інгредієнти на 5 банок по 0,5 л:
Спосіб приготування
Помідори потрібно порізати на четвертинки. Далі дрібно наріжте зелень, моркву натріть і долайте в миску до помідорів.
Всипте сіль, цукор, перець, додайте олію, ретельно перемішайте та залиште на 3 години.
Після цього наберіть салат у числі пів літрові банки, наповнюючи їх до самого верху. Прикрийте кришками та відправте варитись на 10 хв з моменту закипання.
В кінці герметично зарийте банки, переверніть верх дном та залиште до повного остигання.
Вас може зацікавити: