ua en ru

Польські танки вже на полі бою в Україні, - Зеленський

Польські танки вже на полі бою в Україні, - Зеленський Фото: президент України Володимир Зеленський (Віталій Носач, РБК-Україна)

В Украині на полі бою вже знаходяться танки, які передав уряд Польщі.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на спільну пресконференцію з премʼєр-міністром Польщі Матеушем Моравецьким.

"Мені приємно констатувати, що наші попередні домовленості вже виконані. Є очевидне польське лідерство у танковій коаліції. Польські танки вже на полі бою в Україні", - заявив він.

Нагадаємо, що сьогодні президент Володимир Зеленський перебуває з офіційним візитом в Польщі разом з українською делегацією.

Очікується, що Зеленський підпише із польським прем'єром Матеушем Моравецьким протокол щодо постачання оборонної техніки Україні.

Всі головні новини щодо офіційного візиту президента Володимира Зеленського до Польщі - можна дізнатися в матеріалі РБК-Україна.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.