ua en ru

Після негоди у двох областях України ще можливі відключення світла

Після негоди у двох областях України ще можливі відключення світла Фото: після негоди у двох областях України ще можливі відключення світла (Віталій Носач, РБК-Україна)

В Україні після негоди завершили роботи щодо відновлення електропостачання у північних, центральних та південних регіонах. Але в Чернігівській та Одеській області все ж можливі відключення світла.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook-сторінку міністра енергетики Германа Галущенка.

За його словами, генерація із запасом забезпечує необхідні обсяги потужності для потреб споживачів електроенергії по всій країні.

"Протягом останньої доби завершено ремонтні роботи і відновлено електропостачання у постраждалих від негоди районах у північних, центральних та південних регіонах країни. Однак у деяких населених пунктах Одеської та Чернігівської областей ще можливі нетривалі відключення", - написав Галущенко.

Також міністр додав, що частково відновлено електропостачання після нещодавніх обстрілів у Донецькій, Харківській та Херсонській областях.

Нагадаємо, що вчора через негоду та пошкодження мережі сталися знеструмлення споживачів у 12 областях України.

Також ми писали, що вчора аварійні відключення світла були запроваджені в деяких районах Києва.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.