Легка, ароматна та неймовірно швидка у приготуванні фунчоза з мідіями стане зіркою вашого столу. Готується всього 10 хв та вийде смачнішою за будь-яку ресторанну страву.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогерки Ксенії Радостіної.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Спочатку потрібно розтопити вершкове масло в олії, додати часник та смажити 30 секунд на середньому вогні. Додайте імбир, мідії і смажте ще 5 хвилин.
За цей час запарте фунчозу в гарячій воді на 5 хвилин. Пательню поставте на повільний вогонь, зʼєднати фунчозу з мідіями та додайте соєвий соус.
Залийте на 2-3 хв, щоб все зʼєдналося і можна їсти.
Вас може зацікавити: