Паштет із курячої печінки - поживна страва, яку легко приготувати вдома за лічені хвилини. У рецепті - мінімум інгредієнтів, доступні продукти та покрокова інструкція для ідеальної консистенції.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Цибулю наріжте кубиками, а моркву півкільцями. Обсмажте овочі до золотистості і додайте нарізану селеру, часник і лавровий лист. Після цього додайте ще масло.
Печінку почистіть від жирових залоз і додайте у сковорідку смажитись. Коли печінка обсмажиться, то влийте вино і смажте 3 хв. Влийте вершки і додайте спеції. Готуйте ще 20 хв.
Зніміть з вогню та вийміть лавровий лист і додайте 200 г вершкового масла. Перебийте масу блендером і поставте в холодильник для застигання.
Вас може зацікавити: