ua en ru

Найсмачніші гриби, смак яких ви ніколи не забудете: готуються дуже легко

Найсмачніші гриби, смак яких ви ніколи не забудете: готуються дуже легко Рецепт смачних запечених грибів з беконом (колаж: РБК-Україна)

Рецепт запечених печериць з беконом - це швидка страва для обіду або вечері. Вона поєднує ніжний смак грибів із хрусткою скоринкою бекону та мінімумом інгредієнтів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.

Рецепт запечених грибів з беконом

Список необхідних інгредієнтів:

  • печериці - 7 шт.
  • синя цибуля - 1 шт.
  • морква - 150 г
  • цибуля - 1 шт.
  • часник - 3 зубчики
  • вершкове масло - 25 г
  • сир Моцарела - 100 г
  • петрушка - 10 г
  • крем сир - 180 г
  • бекон - 20 слайсів
  • сіль та перець - до смаку

Спосіб приготування

Спочатку потрібно видалити ніжки з грибів та нарізати їх кубиком. Цибулю та моркву дрібно наріжте.

На розігрітій сковорідці з олією обсмажте цибулю та моркву до золотистого кольору. Додайте вершкове масло та гриби. Сир натріть на тертці, а петрушку дрібно наріжте разом зі стеблами.

В мисці з'єднайте петрушку, нарізаний часник, обсмажені овочі, крем-сир та спеції. Ретельно перемішайте та начиніть нею печериці. Далі кожен гриби обмотайте беконом.

Найсмачніші гриби, смак яких ви ніколи не забудете: готуються дуже легкоПриготування печериць з беконом (фото: кадр з відео)

Викладіть гриби на деко, попередньо застелене пергаментом. Випікайте при 180 градусах на 20 хв. Далі зверху присипте сиром та ще випікайте 5 хв.

Найсмачніші гриби, смак яких ви ніколи не забудете: готуються дуже легкоРецепт печериць з беконом (фото: кадр з відео)