Ніжний шпинатний рулет із червоною рибою стане новим кулінарним фаворитом. Яскрава страва поєднує користь зелені та солоної риби, а простий рецепт дозволяє приготувати її навіть за браку часу.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
В миску до шпинату додайте жовток, спеції та збийте блендером. Далі до маси всипте борошно та вінчиком перемішайте. Ще додайте приправу для риби.
В ємність до білка додайте спеції та збийте ретельно вінчиком до пишної маси. Все разом з'єднайте і перемішайте.
Застеліть деко пергаментом та вилийте масу та рівномірно розрівняйте. Випікайте при 180 градусах 10-15 хв.
Рибу наріжте тоненькими слайсами. Корж змажте крем-сиром, викладіть рибу і закрутіть у рулет.
Смачний рулет, який готується дуже легко, готовий і його можна подавати на стіл.
Вас може зацікавити: