Після рясних застіль багатьом хочеться чогось легшого, свіжого й не надто калорійного. Саме в цей момент ідеально підходить простий салат із пекінської капусти, який готується за лічені хвилини та чудово доповнює святкове меню.
Рецептом бюджетного салату, який готується за 5 хвилин, ділиться РБК-Україна.
Інгредієнти:
Інгредієнти для заправки:
Нашинкуйте капусту, перекладіть її в миску, злегка посоліть і перемішайте. Залиште на деякий час, поки ви подрібнюєте решту інгредієнтів.
Помийте та наріжте кубиками болгарський перець, наріжте цибулю півкільцями та злийте розсіл з горошку та кукурудзи. Приготуйте заправку: збийте разом йогурт, вершки, оливкову олію та лимонний сік.
Додайте цедру, порошок чилі, мед і подрібнений часник. Приправте сіллю та перцем.
Змішайте овочі, полийте їх заправкою та одразу подавайте. Перед подачею прикрасьте подрібненою петрушкою. Смачного!
Вас може зацікавити: