ua en ru

В Кнесеті заявили, що Ізраїль готовий передати Україні досвід післявоєнного відновлення

В Кнесеті заявили, що Ізраїль готовий передати Україні досвід післявоєнного відновлення Фото: член Кнесету Зеев Елькін (facebook com)
Автор: Юлія Бойко

Депутати ізраїльського Кнесету, які представляють парламентське товариство дружби Ізраїль-Україна, планують у найближчі тижні офіційний візит до Києва, аби детальніше обговорити можливості допомоги Ізраїлю у післявоєнному відновленні України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на члена Кнесету Зеева Елькіна під час Kyiv Jewish Forum.

"Ми повністю підтримуємо незалежність та територіальну цілісність України. І весь досвід та можливості Ізраїлю у післявоєнному відновленні ми готові надати. Найближчими тижнями ми плануємо офіційну поїздку в Україну - першу після початку війни Росії проти України", - зазначив Елькін.

Він нагадав, що сам Ізраїль живе та розвивається в умовах постійного військового виклику. Країну багато разів намагалися зруйнувати, але завжди після таких спроб Ізраїль піднімався та розвивався в економічному та технологічному плані ще сильніше, ніж до війни.

"Хочу запевнити вас, що все, що від нас залежить у допомозі Україні під час війни і післявоєнного відновлення, ми зробимо", - додав Елькін.