Хот-дог на власної кухні - це не лише швидко, а й корисніше та смачніше, ніж у закладах швидкого харчування. Вони чудово підійдуть для обіду або вечері.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогера Катерини Процишиної.
Інгредієнти:
Для соусу:
Кількість інгредієнтів варто обирати залежно від кількості хот-догів.
Спосіб приготування
Всі продукти для соусу ретельно перебийте у блендері. Цибулю наріжте кубиками та покладіть на розігріту сковорідку, влийте трохи олії. Смажте, часто помішуючи, поки цибуля не стане золотисто-коричневою. Після цього додайте цукор та ще готуйте кілька хвилин.
Сосиски обсмажте, на булку покладіть сир, тоді соус, сосиску і протушковану карамелізовану цибулю. Далі на верх кетчуп та зелень.
Вас може зацікавити: