Гречка - не лише корисна, а й надзвичайно смачна. Ділимось рецептом простої, швидкої та ароматної страви гречки по-купецьки, яка підкорить навіть тих, хто не дуже любить кашу.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогера Алекса Міля.
Знадобляться такі інгредієнти:
Загальний час приготування - 30 хв. У 100 г страви 90 калорій.
Спосіб приготування
Влийте олію на сковорідку, вкиньте нарізану цибулю і часник. Смажте 3-4 хв. Додайте моркву порізану великими шматками і перемішайте. Вкиньте фарш і готуйте ще 10-12 хв.
Далі додайте томат, спеції і все ретельно перемішайте. Всипте суху гречку і залийте водою, щоб покрити все. Готуйте при закритій кришці на середньому вогні поки не википить уся вода.
Загалом це приблизно 15-20 хв і готово. В кінці посипте зеленню і можна їсти.
Вас може зацікавити: