ua en ru

Головнокомандувач ЗС Литви відвідав звільнену частину Харківської області (фото)

Головнокомандувач ЗС Литви відвідав звільнену частину Харківської області (фото) Фото: Головнокомандувач ЗС Литви відвідав звільнену частину Харківської області (facebook.com/127tro)

Звільнену частину Харківської області та сам Харків відвідала делегація Збройних сил Литви на чолі з Головнокомандувачем - генерал-лейтенантом Вальдемарасом Рупшисем.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку окремої бригади Територіальної оборони міста Харкова.

"Представники іноземної делегації відвідали населені пункти Харківської області, звільнені безпосередньо силами 127-ї Окремої бригади ТРО ЗСУ", - йдеться у повідомленні.

Комбриг полковник Роман Грищенко розповів литовським колегам про особливості захоплення потужних укріпрайонів російських військ, характер дій противника та його втрати в особовому складі й техніці, виявлені факти порушення російськими агресорами правил ведення війни.

"Начальник Харківського гарнізону бригадний генерал Сергій Мельник ознайомив представників делегації з безпековою ситуацією на Харківщині, станом інфраструктури на деокупованих територіях", - йдеться у повідомленні.

Українська сторона висловила подяку литовськими військовослужбовцями за допомогу від Литви, яка продовжує надаватись Україні.