Скумбрія - одна з найулюбленіших риб на українських столах, а приготувати її смачно можна навіть без копчення чи смаження. Простий рецепт пряної маринованої скумбрії дозволить зробити ніжну, ароматну закуску вдома без жодних складнощів.
Як приготувати скумбрію, розповідає РБК-Україна з посиланням на допис кулінарки Jane Lubowitz у Facebook.
Приготуйте розсіл
У каструлі змішайте воду, сіль, цукор, гірчицю, олію та спеції. Доведіть до кипіння, проваріть хвилину й охолодіть.
Підготуйте рибу
Розморозьте скумбрію, очистіть і наріжте порційними шматочками.
Маринуйте
Залийте рибу холодним розсолом, накрийте та поставте в холодильник на 24 години.
Порада: перед подачею прикрасьте скумбрію кільцями червоної цибулі та зеленню. Зберігати її можна до 4 днів у холодильнику.
Вас може зацікавити: