Деруни - традиційна українська страва з тертої картоплі, яку легко приготувати вдома. Ділимось також простим способом приготування ніжного соусу, що вдало підкреслить смак страви.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал фудблогерки Марії Макарчук.
Інгредієнти:
Для соусу знадобиться:
Спосіб приготування
Почистіть всі овочі та натріть. Додайте у миску з натертими овочами яйця, часник, спеції, борошно та перемішайте.
На розігріту сковорідку влийте олію та викладіть смажитись деруни. Обсмажуйте з обох сторін до золотистої скоринки.
Для соусу до сиру додайте сметану, фету, кріп та спеції. Ретельно перемішайте у соус готовий.
Викладіть на тарілку деруни, зверху змастіть соусом і можна їсти.
Вас може зацікавити: