Підлива з сушених грибів - проста страва, що чудово доповнює картоплю, каші чи вареники. Ділимося перевіреним рецептом, який легко приготувати з доступних інгредієнтів.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал "Карпатські шкварки".
Інгредієнти для грибної підливи:
Спосіб приготування
Гриби залийте водою та залиште на 30 хв, щоб вони стали м'якими. Після цього промийте ще два рази. Варіть 30 хв, після закипання додайте сіль. Зцідіть воду з грибів, але не виливайте її.
Цибулю наріжте кубиками та обсмажте до золотистого кольору. Гриби теж дрібно наріжте та додайте до цибулі, смажте 3 хв.
На суху сковорідку всипте борошно та смажте до кремового кольору. Далі влийте холодний грибний відвар, постійно помішуючи.
До грибів у сковорідку всипте спеції та масу з борошна. Все ретельно перемішайте та готуйте до загущення.
В кінці додайте нарізаний часник та зелену цибулю.
Вас може зацікавити: