ua en ru

Зеленський розповів чого боїться на нормандських перемовинах

Зеленський розповів чого боїться на нормандських перемовинах Фото: Володимир Зеленський (РБК-Україна)

За його словами, гірше всього - це нерезультативні перемовини

Президент України Володимир Зеленський розповів, що потрібно боятися на нормандській зустрічі. Про це заявив президент України Володимр Зеленський в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" на каналі "Україна", передає РБК-Україна.

За словами Зеленського, що гірше всього - це нерезультативні перемовини, головне результат.

"Я така людина, я хочу результат. Єдине через що я нервую - це просто зустрілись, побачились, і сказали "ми плануємо". Я дуже не люблю нерезультативних перемовин. Тому це єдине чого я ббоюсь. А що мені ще боятися? Я порядна людина, не прода нашу країну, правда на нашій стороні", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що закон про статус Донбасу буде розглянутий після нормандської зустрічі 9 грудня. Зеленський зазначив, що закон про особливий статус зараз діє. Його дія триватиме до кінця поточного року.

Як повідомляло РБК-Україна, що команда президента Володимира Зеленського готова провести конституційну реформу за підсумками нормандської зустрічі.

РБК-Україна писало, що Зеленський за результатами нормандської зустрічі може запропонувати Раді продовження закону про особливий статус Донбасу. Він також додав, що після цього зможуть внести зміни до закону в частині імплементації "формули Штайнмайєра".