ua en ru

У центрі Відня вибухнув автомобіль

У центрі Відня вибухнув автомобіль Фото: поліція (flickr.com)

Наразі точно невідомо, що стало причиною вибуху і чи є постраждалі

У п'ятницю, 4 січня, в центрі Відня, на площі Карлсплатц, вибухнув автомобіль. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на oe24.

Наразі точно невідомо, що стало причиною вибуху і чи є постраждалі. В результаті вибуху автомобіль зайнявся. На місце прибула поліція, пожежники та "швидка допомога".

Нагадаємо, у сирійському місті Афрін у неділю, 16 грудня 2018, в результаті вибуху автомобіля на продуктовому ринку загинуло щонайменше 8 людей, ще 24 отримали поранення.

До цього на японському острові Хоккайдо в одному з ресторанів міста Саппоро прогримів сильний вибух, в результаті якого постраждала щонайменше 41 людина.

Також в п'ятницю вранці, 14 грудня, у місті Фастів Київської області прогримів вибух в п'ятиповерховому житловому будинку. За попередніми даними, причиною вибуху став витік побутового газу.

Повідомляється про одного постраждалого чоловікова - він випав з 5 поверху і травмував ногу. Інформації про загиблих немає. В результаті вибуху в Фастові пошкоджено 27 квартир, в яких проживали 63 людини. Мешканців зруйнованих квартир розмістили для тимчасового проживання у двох лікарнях та ліцеї.