ua en ru

ПР зареєструвала в Раді законопроект про Тимошенко

Народний депутат України з фракції Партії регіонів Віталій Журавський зареєстрував і відкликав у Верховній Раді (ВР) законопроект №3601 "Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо розширення меж застосування окремих видів звільнення від кримінальної відповідальності", який дозволить направити на лікування екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко.

Народний депутат України з фракції Партії регіонів Віталій Журавський зареєстрував і відкликав у Верховній Раді (ВР) законопроект №3601 "Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо розширення меж застосування окремих видів звільнення від кримінальної відповідальності", який дозволить направити на лікування екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко (на фото).

Законопроект про лікування Тимошенко був відкликаний Журавським менш ніж через годину після реєстрації.

Втім, у самій ПР про законопроект Журавського нічого не знають. "Я не бачив такого законопроекту і не може бути такого законопроекту", - заявив нардеп Володимир Олійник.

Як повідомлялося сьогодні, комісія при Президентові України відмовила в помилуванні екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Раніше стало відомо, що Партія регіонів сьогодні на нараді вирішить питання підтримки законопроекту про лікування Тимошенко. "Тоді вже визначимося щодо подальшої долі Тимошенко. Але щось сьогодні буде - далі вже відступати нікуди, ви знаєте, що позаду", - зазначив народний депутат від фракції ПР Володимир Макеєнко.

Нагадаємо, ВР сьогодні на позачерговій сесії планувала розглянути три євроінтеграційних законопроекти: про лікування Юлії Тимошенко, про прокуратуру та про виборче законодавство.