ua en ru

ПР сьогодні на нараді вирішить питання про лікування Тимошенко

Партія регіонів сьогодні на нараді вирішить питання підтримки законопроекту про лікування екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Про це повідомив народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Макеєнко, передає кореспондент РБК-Україна.

"У перерві (засідання ВР) збереться фракція... тут внизу у нас в кінозалі (у кінозалі Верховної Ради) і обговорить питання (щодо Тимошенко), і ми тоді вже визначимося щодо подальшої долі Тимошенко. Але щось сьогодні буде - дальне вже відступати нікуди, ви знаєте, що позаду", - сказав Макеєнко.

Він також зазначив, що сьогодні в парламенті з інформацією про результати роботи робочої групи, яка вирішувала долю Тимошенко, виступить керівник цієї групи, народний депутат ПР Геннадій Васильєв.

У свою чергу, як заявив лідер фракції "Удар" Віталій Кличко, на сьогоднішній день влада продовжує проводити лінію на зрив підписання угоди про асоціацію з ЄС.

"У нас є чітке розуміння, що на сьогоднішній день партія влади (Партія регіонів) і Президент Віктор Янукович зроблять все, щоб зірвати євроінтеграцію", - сказав Кличко.