ua en ru

Рада сьогодні на позачерговій сесії розгляне три евроінтеграційні законопроекти

Народні депутати України сьогодні, 13 листопада 2013 р., на позачерговій сесії Верховної Ради України розглянуть три евроінтеграційні законопроекти: щодо лікування Юлії Тимошенко, про прокуратуру та про виборче законодавство. Про це йдеться у порядку денному позачергової сесій ВР.

Проект закону щодо можливості лікування за кордоном осіб, засуджених до позбавлення волі, який стоїть першим у порядку денному, доповідатиме голова робочої парламентської групи з підготовки законопроекту щодо Тимошенко, народний депутат від Партії регіонів Геннадій Васильєв.

Також у другому читанні буде розглянутий законопроект № 3541"Про прокуратуру", який доповідатиме голова комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, народний депутат від фракції "Батькивщина"Андрій Кожем'якін.

Крім того, у другому читанні буде розглянутий законопроект " 3396 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства з питань проведення виборів". За даним законопроектом доповідатиме голова комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування, народний депутат від Партії регіонів Давид Жванія.