ua en ru

Посол розповів про стан потерпілих через обвал мосту в Італії українців

Посол розповів про стан потерпілих через обвал мосту в Італії українців Фото: обвал мосту в Генуї (twitter.com/UkrZaKordonom)

Постраждалі в результаті обвалу мосту в Генуї українці перебувають під повним контролем медиків

Постраждалі внаслідок обвалу мосту в Генуї (Італія) українці перебувають під повним контролем медиків. Про це повідомив посол України в Італії Євген Перелигін в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

За словами Перелигіна, в результаті обвалу мосту в Італії з травмами госпіталізували двох українців.

"Медзаклад направив в посольство інформацію, яка підтверджує, що дані громадяни перебувають під повним контролем і їм буде надана необхідна медична допомога. Відомо, що стан їх здоров'я більш-менш нормальний, але приватність не дозволить мені сказати більше", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що обвал мосту в Італії стався вдень 14 серпня поточного року. В результаті обвалу загинули понад 40 осіб. За даними місцевої прокуратури, ймовірною причиною обвалення моста в італійській Генуї міг стати людський чинник.

Зазначимо, міністр транспорту Італії Данило Тонинелли заявив, що міністерство подасть цивільний позов у суд проти компанії, яка відповідала за функціонування мосту в Генуї.