ua en ru

У Нацполіції спростували інформацію про мародерство під Ічнею

У Нацполіції спростували інформацію про мародерство під Ічнею Фото: В'ячеслав Аброськін (УНІАН)

Жодне з шести повідомлень про мародерство не підтвердилося

Перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін спростував інформацію про мародерство під Ічнею Чернігівської області. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Facebook Аброськіна.

Він підкреслив, що підрозділи Національної поліції України будуть нести службу цілодобово в зоні надзвичайної події до тих пір, поки не нормалізується ситуація.

У Нацполіції спростували інформацію про мародерство під Ічнею

"На даний час з шести отриманих повідомлень про мародерство жодне не отримало підтвердження", - запевнив заступник голови Нацполіції.

Нагадаємо, в результаті вибухів на складі боєприпасів в Ічні Національна поліція України вирішила збільшити кількість патрулів. Аброськін відзначав, що кількість патрулів нарощують щогодини, щоб, зокрема, запобігти мародерству.

Крім того, як повідомляє Держприкордонслужба України, створені ситуаційні групи, які тісно взаємодіють з усіма відповідними відомствами і органами місцевої влади. На державному кордоні посилено заходи безпеки.

Як писало РБК-Україна, через вибухи в Чернігівській області станом на 11 години 9 жовтня евакуйовані 12,3 тис. осіб. За даними Генштабу, пожежею було охоплено п'ять сховищ військового арсеналу в Ічнянському районі Чернігівської області.