Вершковий суп з куркою - легка страва для обіду або вечері. Готувати таку першу страву досить просто, а смак цього вершкового супу - неперевершений.
Про те, як готувати вершковий суп з курятиною, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на кулінарний Telegram-канал "рецепти від mil_alexx".
Для того, щоб приготувати смачний суп з курятиною і вершками, необхідні такі інгредієнти:
Для того, щоб приготувати вершковий суп з куркою, покладіть мариновані по-домашньому курячі стегна в каструлю з товстими стінками та залийте м'ясо водою.
Варити курятину потрібно 15 хвилин, після чого бульйон необхідно злити та залити м'ясо чистою водою. Додайте до води сіль до смаку, перець горошком та лавровий лист. Варіть курячі стегна ще 20 хвилин.
Тим часом приготуйте засмажку. Цибулю почистьте і наріжте на маленькі кубики. Перець почистьте від насіння та плодоніжки та наріжте соломкою.
Помідори для вершкового супу потрібно помити та нарізати на кубики, а часник - почистити і пропустити через прес.
Розігрійте на пательні олію та обсмажте цибулю разом з перцем до розм'якшення, протягом 5 хвилин. Після цього вкиньте до інгредієнтів помідори та додайте часник.
Постійно перемішуючи овочі, готуйте засмажку ще протягом 5 хвилин. Після цього перекладіть її до бульйону з куркою. Також додайте до супу макарони та варіть страву близько 15 хвилин або менше, відповідно до сорту макаронів.
Дістаньте з супу відварену курку, наріжте її на невеликі шматочки, відділивши від кістки, та поверніть у суп. Влийте до страви теплі вершки та перемішайте інгредієнти. Перед подачею прикрасьте вершковий суп з курятиною подрібненою зеленню.
До речі, нещодавно ми писали про те, як готувати овочеве рагу з фрикадельками.
А також розповідали про те, як готувати рулет з лаваша з м'ясом.