ua en ru

Що їсть Володька з "VIP Тернопіль": улюблені страви Тараса Стадницького

Що їсть Володька з "VIP Тернопіль": улюблені страви Тараса Стадницького Тарас Стадницький (фото надано прес-службою)

Вареники, деруни, голубці, а ще - добрий американський стейк. Звучить, як меню на щедрому застіллі. Однак саме так виглядає список страв, які гріють душу Тарасу Стадницькому - актору, якого вся країна знає як Володьку з "VIP Тернопіль".

В інтерв’ю для РБК-Україна (проект Styler) гуморист розповів, що їжа для нього - не просто процес, а емоція, спогад і прив’язка до близьких людей. Тож дізнайтеся, що насправді їсть актор, сценарист і резидент гумористичного шоу "VIP Тернопіль" на Новому каналі, коли не на сцені та не в кадрі.

Улюблені українські страви: мамині вареники - понад усе

Актор зізнається, що перше місце у гастрономічному серці тримають домашні вареники. З капустою, з сиром, з картоплею, з гречкою і сиром - в будь-якому варіанті вони для нього святі. Їсть тільки зі сметаною. А якщо солоні - ще й з домашніми шкварками.

"Вареники з вишнею чи чорницею - зі сметаною та цукром", - каже він.

Окрім вареників, в особливому гастро-рейтингу Стадницького:

  • деруни
  • тещині голубці
  • картопля, смажена на великій сковорідці на вогні.

"Взагалі в мами в селі все смакує по-особливому, ще й якщо після доброї фізичної роботи", - додає актор.

Що їсть Володька з "VIP Тернопіль": улюблені страви Тараса СтадницькогоСтадницький розповів про улюблені страви (фото надано прес-службою)

А що зі світовою кухнею? Тут - м’ясо і трохи Польщі

Попри любов до українського традиційного столу, Стадницький не цурається й іншої гастрономії. Проте його вибір - завжди конкретний і без надмірної екзотики:

  • добрий американський стейк або ребра, якщо хочеться м’яса "по-справжньому"
  • суші, але без фанатизму - як варіант для різноманітності
  • журек - традиційний польський суп із житнього борошна

Загалом, зізнається Тарас, більшість його гастровподобань тісно пов’язані з домом, з тими, хто поруч, і з теплими буденними моментами.