ua en ru

Жіноча збірна України з футзалу здобула "срібло" чемпіонату Європи

Жіноча збірна України з футзалу здобула "срібло" чемпіонату Європи Фото: Жіноча збірна України з футзалу здобула "срібло" чемпіонату Європи (facebook.com/UKRAINEFUTSAL)

Україна поступилась Іспанії у фінальному поєдинку чемпіонату Європи з футзалу серед жінок. Зустріч завершилась з рахунком 1:5.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Асоціацію футзалу України.

Для нашої національної команди гра розпочалась напрочуд невдало - арбітр на 13 секунді поставив пенальті. Удар з позначки реалізувала Пеке.

Згодом, на 11 хвилині, м'яч у свої ворота зрізала Бабенко, а під кінець першого тайму іспанки відзначилися втретє - де Пас забила після контратаки.

Четверти гол збірна Іспанія організувала на старті другої половини зустрічі. На пас Пеке відгукнулася Сампер, зробивши рахунок у поєдинку 0:4.

Після цього українки змогли вразити ворота суперниць - відзначилась Шульга. Однак після цього іспанкам вдалося забити ще один м'яч. У підсумку, 1:5.

Отже, збірна України завершує турнір, здобувши "срібло" чемпіонату Європи. Цей результат є найкрщим для нашої національної команди в історії.